Result Oh Result

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Setelah berbulan menanti penuh debaran, akhirnya pukul 11 pagi tadi, dapat tahu result melalui online. Boleh pergi ambil slip, tapi malas lagi. Saya memang tak suka keluar rumah. So, once keluar, buat dan langsaikan apa yang nak buat.


Alhamdulillah syukur pada Allah. Walaupun diri banyak dosa, banyak wat salah, tapi Allah stil bagi apa yang aku nak. Moga2 apa yang dapat adalah pemberian yang membawa kebaikan.

Thanks to my parents, family, friends for ure support and endless prayers. May we all achieve success together; world and hereafter.


Ada jugak 30% frust, kecewa. Slek 1 subjek.. Isk3. Mengapa… Rasa nak buang je subjek tu. sibuk je. 70% contented.

Sape2 nak bagi hadiah? Tapi tak tahu nak apa. New glasses kot. Car?? Cam over sangat. Handphone? Yang ada ni still boleh pakai. Huh… New baby brother?? Nak!! Cam pelik je.. Buku? Baby doll cam iklan? PSP? Tak minat..


Fikir semester depan jelah! Off we go….


Related Posts

9 thoughts on “Result Oh Result”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *