Media oh Media

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
16 Mei 2012 (click to enlarge)
How did I end up here? Masa tu baru 2-3 hari balik Malaysia selepas menunaikan umrah. Sedang jet-lag lagi jadi pukul 10 pagi masih mengantuk. I received a phone call asking about Avail and I gave a brief explaination and she wanted to make an appointment for an interview. Masa mai-mai selalu dapat phone call (not first time). Aish…
Yes, I know there is a bit of misleading information such as my semester. I was in semester 8, not 6.  Now alhamdulillah waiting to graduate though exam result is not out yet 🙂 I told the Bharian reporter to email me the article before she published it. Tapi, sedar2 pagi rabu ada aunty call cakap saya masuk paper. Jadi tak hairanlah kalau kes Anzalna yang gaduh dengan artis2 lain tu buat statement hari tu yang dia dah pesan wartawan yang sebelum publish article, dia nak tengok dulu sebab tak nak bagi keadaan kecoh atau timbulkan isu ke apa kan. Dan dia cakap sedar2 artikel tu dah keluar. So, i conclude that the industry flows that way. 
Moral: bila bercakap dengan orang media, perlu hati-hati.
And yes I am looking for people who are serious with their future and wants to earn 3-4 figure income monthly (part-time/ full time). You can contact me at 013-9714599.

Related Posts

4 thoughts on “Media oh Media”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top